Your Cart

Snabb kundservice

🚚 Fri frakt vid köp över 500 kr 🚚

 

Kundomdömen ★★★★★

Integritetspolicy

Uppdateringsdatum: 04 Februari 2024

Introduktion
Välkommen till vår webbplats. Skyddet av dina personuppgifter är en stor oro för oss och vi följer strikt de gällande dataskyddslagarna. Denna integritetspolicy hjälper dig att förstå vilken information vi samlar in och hur vi använder den.

Insamling och användning av personuppgifter
När du surfar på vår webbplats kan vi samla in viss information. Detta kan inkludera information som du frivilligt tillhandahåller, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, samt information som våra system automatiskt samlar in, såsom din IP-adress.

Denna information används för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst, för att identifiera och kommunicera med dig, för att svara på dina förfrågningar eller frågor, för att anpassa din användarupplevelse och för att förstå hur våra tjänster används för att förbättra dem.

Cookies
Vi använder ”cookies” för att förbättra din användarupplevelse. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator av din webbläsare. Cookies gör det möjligt för oss att känna igen din webbläsare vid dina efterföljande besök och erbjuda dig en bättre surfupplevelse. Du kan konfigurera din webbläsare för att avvisa cookies eller för att varna dig innan en cookie installeras.

Dela information
Vi säljer, byter eller hyr inte ut dina personuppgifter till tredje parter. Vi kan dela icke-personligt identifierbar samlad information med våra affärspartners, betrodda affiliates och annonsörer för de tidigare angivna syftena.

Säkerhet
Säkerheten för dina personuppgifter är av största vikt för oss. Vi använder lämpliga och uppdaterade skyddsmetoder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, avslöjande, ändring eller förstörelse.

Dina rättigheter
Enligt dataskyddslagen har du rätt att när som helst få tillgång till, ändra eller radera dina personuppgifter. Du kan också motsätta dig användningen av dina uppgifter för vissa ändamål.

Ändringar i denna integritetspolicy
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Därför rekommenderar vi att du regelbundet granskar den. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publiceras på webbplatsen.

Kontakta oss
Om du har några frågor om denna integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret som finns på sidan ”Kontakta oss”.

Tack för att du tog dig tid att läsa vår integritetspolicy. Vi hoppas att du njuter av ditt besök på vår webbplats.



Leverans över hela världen

Säkra transportörer

Garanterade returer

14 dagar för returer

Internationell garanti

Erbjuds alla våra kunder

100% säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa